Známy hokejista Ľubomír Višňovský už má svoju draftovú jednotku. Je z Talianska

Známy hokejista Ľubomír Višňovský už má svoju draftovú jednotku. Je z Talianska

Prečo si Ľubo Višňovský vybral Lucaffè a prečo si Lucaffè vybralo Ľuba Višňovského? Bola to jasná voľba pre obidve strany.

Degustácia ako hokejový draft

Višňovský sa začal hlbšie zaujímať o kávu, keď vyberal dodávateľov pre sieť svojich zábavno-športových parkov Jump Fun. Na výbere si dal mimoriadne záležať. Spolu s priateľmi a kávovými fajnšmekrami degustovali množstvo kávových značiek a v slepom chuťovom teste jednoznačne zvíťazilo Lucaffè. „Pripomenulo mi to hokejový draft, aký poznáme z NHL. Ibaže v tomto prípade nešlo o výber špičkového hokejistu, ale o výber špičkovej kávy,“ vysvetľuje s úsmevom známy hokejista, ktorého v roku 2000 draftoval klub Los Angeles Kings. 

Lucaffè má športového ducha

Značka Lucaffè dlhodobo podporuje šport. Je oficiálnym partnerom Slovenskej volejbalovej federácie, série golfových turnajov Meridian Golf Tour a Penati Golf Resort. Najnovšie sa prostredníctvom Ľuba Višňovského spája s hokejom. „Vieme, že Slováci milujú hokej rovnako, ako naši zákazníci milujú lahodnú kávu. Ľubo bol nielen skvelý hokejista, ale sadli sme si aj ľudsky. Je nám cťou, že ho môžeme označiť za nášho priateľa," spresňuje brand manažér Lucaffè Ivo Michalov. Reklamná kampaň štartuje krátko pred začiatkom majstrovstiev sveta v susednej Českej republike. Obe strany veria, že u fanúšikov hokeja a dobrej kávy naplno zaboduje.



Talianska káva je ako kanadský hokej

Spojenie Lucaffè s hokejom má aj ďalší dôvod. Týka sa kvality, prestíže a svetového líderstva. Zjednodušene povedané – to, čo je pre hokej Kanada, je pre kávu Taliansko. Lucaffè vyberá najlepšie kávové zrná z celého sveta a praží podľa tradičnej talianskej receptúry. Vychutnať si ju môžete vo viacerých kaviarňach na celom Slovensku, kúpiť vo vybraných obchodoch alebo objednať cez e-shop Lucaffe.sk a e-shopy partnerských spoločností. Na výber máte mletú, zrnkovú aj kapsulovú kávu v ekologických E. S. E. podoch. Značka je zvlášť hrdá na výberové a odrodové kávy, BIO kávy a ďalšie kávové špeciality. Bohatú ponuku káv dopĺňajú vysokokvalitné kávovary s príslušenstvom.

Z rodinnej firmy svetoznáma značka

Firmu Lucaffè založil v roku 1996 Gian Luca Venturelli. Z malého rodinného podniku sa vypracovala na globálnu spoločnosť, ktorá v súčasnosti pôsobí na 5 kontinentoch v 45 krajinách sveta vrátane Slovenskej a Českej republiky. Vďaka dôrazu na kvalitu, zodpovednosti k životnému prostrediu a ústretovému prístupu k zákazníkom je jedným z najlepších reprezentantov talianskej kávy na celom svete. Výhradným distribútorom a zástupcom značky Lucaffè na Slovensku a v Českej republike je WDK Group.

Späť na články